Biography

Valmistuin vuonna 1983 Suomen Taideakatemiasta  kuvanveistolinjalta, mistä lähtien olen toiminut kokopäivätoimisesti itsenäisenä taiteilijana. Taiteilijana en ole ollut tyyli -enkä materiaaliuskollinen, vaan teoksieni aihe, luonne ja sisältö ovat määrittäneet toteutustavan ja materiaalin.

Olen alusta lähtien tehnyt niin tilateoksia, installaatioita kuin ympäristötaidetta. Teen vapaiden veistosten lisäksi muotokuvia ja hautamuistomerkkejä, materiaaleina graniitti ja pronssi.

Lasia työstän hiekkapuhallustekniikalla kohteina ovat esim. kaappien ja ovien lasit, kylpyhuoneiden välisenät ja ikkunat sekä lasipöydät.
Lasiteoksiani on mm. Suomen Valtion, Savonlinnan, Mikkelin ja Porvoon kaupunkien kokoelmissa, sekä Ruotsissa Sandvikenin ja Italiassa Nanton kunnilla.

Julkisia teoksiani on mm. Porvoon Pääkirjastossa, Finska Läkaresällskapetiin omistaman Villa Aikalan puistossa Helsingissä sekä Mikkelin Käsi- ja kotiteollisuuskoululla.

Olen toiminut aktiivisesti taidealan järjestötoiminnassa paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Olen mm. Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Ruotsissa toimivan KKV-B:n (konstnärernas kollektivverkstad) jäsen. Asun ja työskentelen Porvoossa.